Invitatio - Cserkész szakestély (18+)

Invitatio

Mi a Mélyen Tisztelt Isteni Fényben Tündöklő Dicső Cserkész Firmák Fényes Koszorúja úgy határozánk, hogy a dicsőmúltra vissztekintő hagyományaink előtt tisztelegvén, tartassék Cserkész Szakestély.

Amelynek célja, hogy a kellőképpen kipihent, a húsvéti időszakot éppen elkezdő díszes társaság figyelmét megzavarja, és elegendő mennyiségű nedű vételezésével kezdhesse meg a nyári táborozásra hangolódást.

 

A rendezvény helyszíne a mindenki által ismert, erős miskolci Alma Materünk díszes étkezdéje (gy.k.: ME Menza épülete), időpontja Kaszap István születésének 100. évfordulója után 22 nappal, a déli harangszót követő 26. fertály órában! (gy.k: 2016.04.16. 18:30). Mindenki öltse magára a legdíszesebb gúnyáját és jelenjen meg a fent említett helyen és időpontban! A jelentkezést iziben tegye az alábbiak szerint!

 

Jelentkezés: vegyél TE is részt a VII. Cserkész Szakestélyen! Ha selmeci hagyományok szerint keresztelkedtél meg valamelyik utódintézményben és cserkész vagy gyere el és vegyél részt ezen a különleges rendezvényen.

 

A részvételi jelentkezésedet a kérdőív kitöltésével, illetve a részvételi díj befizetésével tudod megtenni, ennek hiányában jelentkezésedet tárgytalannak vesszük. Kérdőív: http://goo.gl/forms/q8Cx3zuupR.

Jelentkezési és befizetési határidő2016. március 29.

További információ: Kiss Gergely +36/70/5718676 kissgergely91@gmail.com